Uitvaart regelen? Bel 085 - 016 00 70

Bel ons direct om een overlijden te melden:

0475206011 ook voor vragen & hulp
Ervaringen

Goedkope Uitvaart (onderdeel van Uitvaart24) vraagt elke opdrachtgever na de uitvaart een beoordeling in te vullen op www.klantenvertellen.nl. www.klantenvertellen.nl beheert al onze beoordelingen onafhankelijk en correct. U kunt er zeker van zijn dat wij geen invloed op de verwerkte beoordelingen hebben. Zo kunt u deelgenoot zijn van ervaringen van anderen en wij kunnen waar nodig leren van elke beoordeling.

9.2
4.5
165 beoordelingen in de laatste 12 maanden. 99 beveelt Uitvaart24 aan.

Uitvaart24

heeft een totaal van 1093 beoordelingen met een gemiddelde score van 9.2
Beoordeel ons
10
5
Snel,vriendelijk en zeer respectvol
Direct telefonisch contact. Snelle actie. Zeer respectvol. Fijn, discreet, nauwkeurig en liefdevol
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid 5
Communicatie 5
Deskundigheid 5
21-10-2020 A Hoefman, HARLINGEN
9
4.5
Goed geregeld!
Mijn moeder wilde haar lichaam ter beschikking stellen aan de wetenschap, echter kon het lichaam niet geaccepteerd worden. Wat doe je dan? zoeken op internet, ook al omdat mijn moeder geen groot afscheid wilde kwam ik uit op uitvaart24. Het ophalen van het lichaam werd direct geregeld, nette kleren mee, en netjes in overleg een locatie doorgekregen waar wij afscheid konden nemen (ook uitvaartondernemer Jobse bedankt voor de attente aandacht!) Nu hebben wij als familie en naasten toch afscheid kunnen nemen wat bij een ter beschikking wetenschap niet mogelijk was geweest. Uiteindelijk voor lage kosten een goede service en kwaliteit gekregen. Wij waren zeer tevreden met de afhandeling, en ja natuurlijk zijn er wel (kleine) puntjes van aandacht die misschien iets anders in het vat gegoten konden worden, echter die wegen niet op tegen de nette afhandeling. Wil ik nog wel een opmerking plaatsen: ik had geen recensies gelezen - maar als ik de negatieve opmerkingen zie, dan denk ik bij mijzelf: ik ben blij dat ik voor jullie gekozen heb. Uitvaart24 en alle mensen die erbij betrokken zijn: Bedankt! Fam Mitchell / erven vd Berge
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid 5
Communicatie 4
Deskundigheid 5
13-10-2020 Shaun, Middelburg
8
4
Vriendelijk personeel en alles is snel geregeld
De communicatie was goed. Het personeel is vriendelijk. Wel een tip gegeven. Op de dag van de uitvaart moest er nog een formulier ondertekend worden. De tip was om dit van tevoren te laten ondertekenen. Het kwam nu een beetje kil over en dat was jammer. Verder alles goed geregeld.
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid 5
Communicatie 5
Deskundigheid 4
13-10-2020 Herma, Groningen
10
5
Deskundig, empatisch, waardig en duidelijk.
Onlangs overleed onze 26-jarige dochter en wij werden bijgestaan door een uitermate geduldige, oprecht geïnteresseerde en empathische dame van Uitvaart24. Zij luisterde goed naar ons, kwam met passende ideeën en deed geen pogingen om ons allemaal dure zaken aan te smeren, wat een verademing. Ook de mannen die onze dochter thuisbrachten en verzorgden; hulde voor hun respect en liefdevolle manier van doen. Wat Uitvaart24 claimt op haar website, over ‘waardig en transparant’, kan ik helemaal beamen. Wij zijn dan ook zeer tevreden over onze ervaring met Uitvaart24.
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid 5
Communicatie 5
Deskundigheid 5
12-10-2020 Patricia, Rotterdam
10
5
naar wens keurig geregeld
Crematie in stilte zonder aanwezigheid van familie, alles naar wens uitgevoerd en voor een zeer schappelijke prijs. Als er geen dienst wenselijk is en de uitvaart in stilte is, dan is Uitvaart 24 een betrouwbare uitvoerder. Daarbij is de prijs- kwaliteitverhouding zeer goed.
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid 5
Communicatie 5
Deskundigheid 5
12-10-2020 Hans, Zoetermeer
10
5
Professioneel, meedenkend.
Heel vriendelijke mensen, de gehele uitvaart is prima geregeld. Extra wensen werden er zonder probleem geregeld. Men neemt je een hoop regelwerk uit handen.
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid 5
Communicatie 4.5
Deskundigheid 5
09-10-2020 Ronald, Amsterdam
8
4
Prima ervaring met uitvaart24
Ik was op zoek naar betaalbare uitvaart na de dood van mijn vader. Via Yarden kwam ik eerst terecht bij een uitvaartondernemer die voor de uitvaart meer dan 6000 euro zou rekenen. Aangezien mijn vader geen goede uitvaartverzekering had kwam ik na googelen bij uitvaart24 terecht. Zij hebben met de eerste uitvaartondernemer contact opgenomen en die afgezegd. Het contact liep gewoon goed. Wel is het zo dat je een pakket afneemt en alles wat je extra wil kost geld. Dit komt heel zakelijk over maar ja dat is wel transparant en duidelijk.
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid 4.5
Communicatie 4.5
Deskundigheid 4.5
08-10-2020 Leonie, Rotterdam
9
4.5
Fantasties
Goed zeer tevreden.
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid 5
Communicatie 5
Deskundigheid 4.5
07-10-2020 R, Zwolle
7
3.5
Prima contact, zeer zorgvuldig en duidelijk afgesproken. Goede nazorg.
Mijn partner wilde een eenvoudige en vooral door hem en ons te bepalen uitvaart. Dat is met Uitvaart24 goed en met respect gedaan. Fijne medewerkers, zou t niet anders hebben willen doen! Bedankt!!
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid 4.5
Communicatie 4.5
Deskundigheid 4.5
07-10-2020 Petra , Reeuwijk-Bodegraven
10
5
Een respectvolle begrafenis.
Natuurlijk heb ik getwijfeld toen ik de begrafenis van mijn vrouw moest regelen. Er was geen uitvaartverzekering. Er was een beperkt budget. In corona tijd moest ik met veel verdriet die begrafenis regelen. Eerst denk je kan een budgetbegrafenis wel respectvol zijn. Ik wilde de begrafenis in een besloten kring laten verlopen. Uitvaart24 verzorgde de uitvaart eenvoudig maar respectvol. Ja, het was een goede keuze. Ik beveel Uitvaart24 dan ook bij u aan.
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid 5
Communicatie 5
Deskundigheid 5
07-10-2020 Daan, Rotterdam

Over Uitvaart24

Uitvaart24 verzorgt een uitvaart voor elk budget in geheel Nederland. Waardig en transparant, zonder onverwacht hoge nota achteraf.

Over Uitvaart24

Uitvaart24 verzorgt een uitvaart voor elk budget in geheel Nederland. Waardig en transparant, zonder onverwacht hoge nota achteraf.

Meer ervaringen lezen? Bekijk al onze reviews