Uitvaart regelen? Bel 085 - 016 00 70

Bel ons direct om een overlijden te melden:

0475206011 ook voor vragen & hulp
Ervaringen

Goedkope Uitvaart (onderdeel van Uitvaart24) vraagt elke opdrachtgever na de uitvaart een beoordeling in te vullen op www.klantenvertellen.nl. www.klantenvertellen.nl beheert al onze beoordelingen onafhankelijk en correct. U kunt er zeker van zijn dat wij geen invloed op de verwerkte beoordelingen hebben. Zo kunt u deelgenoot zijn van ervaringen van anderen en wij kunnen waar nodig leren van elke beoordeling.

9.2
4.5
161 beoordelingen in de laatste 12 maanden. 98 beveelt Uitvaart24 aan.

Uitvaart24

heeft een totaal van 1189 beoordelingen met een gemiddelde score van 9.2
Beoordeel ons
10
5
Schrikken niet van gekke wensen, empatisch, professioneel, duidelijke communicatie.
Al bij het eerste telefoontje kreeg ik een warm gevoel. Wij zijn een bijzondere familie en wilden bijzondere dingen. Zo hebben wij o.a. zelf de kist gemaakt, een wielerwedstrijd georganiseerd en onze geliefde rondgereden op een bakfiets door Amsterdam. Uitvaart 24 vond niet te gek, dachten mee. Vonden het geen probleem dat we niet alles bij hun afnamen (Dat lieten ze in ieder geval niet merken). Omdat de zelfgemaakte kist te breed was voor de lift zou ik zelf de handvaten er 'even' afschroeven voor en na de lift maar ook dat werd van me over genomen. Heel fijn. We hebben het echt samen gedaan. De mannen waren de hele dag ook aanwezig en daardoor liep alles gesmeerd. En de prijs was zeer duidelijk en vriendelijk.
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid 5
Communicatie 5
Deskundigheid 5
31-05-2021 Roos, Haarlem
10
5
Onverwachte perfecte service!
Na een aarzelende start met Uitvaart24 hebben zij het tegendeel bewezen. Alles wat zij beloven komen zij na en denken ook met jou mee. Te gek en nogmaals dank voor de uitvaart van mijn vader. @Thea: jij hebt je hart op de goede plek, top!
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid 5
Communicatie 5
Deskundigheid 5
27-05-2021 Xander, Berkel-Enschot
10
5
prima service
Prima service,geen onverwachte dingen en een eerlijke prijs.
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid 5
Communicatie 5
Deskundigheid 5
25-05-2021 zwart lfaa, NAARDEN
9
4.5
2e begrafenis bij jullie en wederom vakkundig gedaan.
1e Contact was met empathie en begrip behandeld en ook via de mail was alles duidelijk en netjes.Echt reclame maken is wat ongemakkelijk maar als mensen het vragen dan zou ik jullie aanraden.Bedankt voor de afhandeling.
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid 4.5
Communicatie 4.5
Deskundigheid 4.5
25-05-2021 Vogelenzang-Philippo, LEIDERDORP
4
2
zonde dacht dat het goed was... RADAR!!!!
Erg Jammer je hebt al zoveel stress de begeleiding was knudde fout op fout
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid 4
Communicatie 0.5
Deskundigheid 1
25-05-2021 Alex Dekker, Purmerend
10
5
Zoals mijn echtgenoot zijn wens was
Het afscheid van mijn echtgenoot was zoals hij dat gewenst heeft. In kleine kring en vooral niet te duur. Dat was heel mooi en ik kan het iedereen aanbevelen. Het afscheid was plechtig, heel goed verzorgd en ik denk met liefde aan mijn echtgenoot terug. Mijn keuze gaar zeker ook uit naar uitvaart 24.
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid
n.v.t
Communicatie
n.v.t
Deskundigheid
n.v.t
21-05-2021 Martha, 's-Gravenhage
8
4
Eerlijk en transparant over wat een crematie kost
Goed bereikbaar en duidelijke communicatie dit naast een eerlijk en transparant inzicht in de kosten van de crematie. Ook zijn de verschillende mogelijkheden duidelijk weer gegeven. Alles is modulair opgebouwd.
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid 4
Communicatie 4.5
Deskundigheid 4
21-05-2021 Ron, Houten
10
5
Respectvol / waardig
Alles is zoals was besproken gebeurt. Ook de uitvaartleidster wil ik in deze heel veel dank toe laten komen. Mvg Terlaak
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid 5
Communicatie 5
Deskundigheid 5
20-05-2021 Nico, Sneek
9
4.5
Goede ervaring met Uitvaart 24. Respectvol en waardig.
Vriendelijke mensen,
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid 5
Communicatie 5
Deskundigheid 5
16-05-2021 Ann, amsterdam
10
5
Geweldige service
Ondanks deze rotte tijd hebben wij in een kleine groep erg mooi en rustig afscheid kunnen nemen van mijn moeder. Uitvaartleider Michael heeft nog een mooie speech gehouden,heeft erg geholpen
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid 5
Communicatie 5
Deskundigheid 5
13-05-2021 Dirk, Diemen

Over Uitvaart24

Uitvaart24 verzorgt een uitvaart voor elk budget in geheel Nederland. Waardig en transparant, zonder onverwacht hoge nota achteraf.

Over Uitvaart24

Uitvaart24 verzorgt een uitvaart voor elk budget in geheel Nederland. Waardig en transparant, zonder onverwacht hoge nota achteraf.

Meer ervaringen lezen? Bekijk al onze reviews